Autorijschool Loor

Even voorstellen:

Mijn naam is Vincent Loor. Ik geef al sinds 2000 met veel plezier autorijles in Groningen, de eerste 3 jaar voor een grotere rijschool en nu 18 jaar zelfstandig. Het plezier haal ik uit de continue wisselende cursisten en de uiteenlopende verkeerssituaties die je tegenkomt. Je blijft problemen oplossen zeg maar, dus je hoeft je nooit te vervelen. Denk je de situatie door te hebben, treedt er net weer een verandering op waar je weer op in moet spelen en dat maakt autorijden nooit saai!
De voldoening haal ik eruit als je iemand van “niets” opleidt tot een zelfstandige bestuurder.

Mijn motto is niet alleen om je zo snel mogelijk, maar met name zo goed mogelijk naar je rijbewijs te begeleiden (dit zie ik ook als mijn verantwoordelijkheid). Het examen zal dan ook een bijzaak i.p.v. hoofdzaak worden.

De keuze om eenmansbedrijf te blijven is een bewuste. Op deze manier kan ik voldoende zorg dragen voor een kwalitatief goede rijopleiding!

Bij Autorijschool Loor wordt er ingeleefd in een leerling en is er het besef dat het erg belangrijk is om op een plezierige manier les te krijgen. Geen leerling is hetzelfde, dus dit vergt altijd aanpassingsvermogen van de instructeur.
Bij Autorijschool Loor begin je makkelijk en wordt het steeds iets moeilijker. Rijles moet immers plezierig zijn en blijven!
Persoonlijke aandacht en service staat bij Autorijschool Loor voorop. Ik vind het fijn om je bij te staan bij al je vragen en je te helpen daar waar het nodig is!